23. julij 2024 ..:: Vpis - NOVI ::..   Login
 Vpis - NOVI Minimize

VPIS NOVIH UČENK IN UČENCEV

 Vpisovanje v programe glasbenega izobraževanja poteka na tej spletni strani (www.glinsi.org) z e-prijavnico E-Vpisnica ki je na voljo na spodnjem linku (VELJA SAMO ZA PRVI VPIS NOVIH UCENK/CEV!). Tu boste našli tudi podrobna pojasnila glede razpisnih mest po oddelkih in programih!

E-Vpisnica

 

VPIS je možen v programe:

vpis1.png

KLAVIATURA

je popularen instrument za vse starostne skupine. Vpis v ta program je namenjen začetnikom in tistim, ki bi radi znanje igranja na inštrument nadgradili. Priporočljiva starost od 6 let naprej.

Več na predstavitev programa Učenje igranja glasbenega inštrumenta
vpis2.png

EL. KLAVIR

Program priporočamo tistim, ki so se že učili klasični klavir in bi radi znanje igranja na inštrument nadgradili na instrumentu, ki omogoca ansambelsko spremljavo. Vpišejo se lahko tudi popolni začetniki. Priporočljiva starost od 9 let naprej.


Več na predstavitev programa Učenje igranja glasbenega inštrumenta
vpis3.png

SOLOPETJE, SOLOPETJE & KLAVIR

Za vse, ki bi radi prepevali in se ob tem tudi spremljali. Za solopetje je priporočljiva starost od 12 let naprej. Znanje igranja klavirja ni pogoj. Učenje klavirja je lahko vzporedno vključeno v izobraževalni proces solopetja.

Več na predstavitev programa Učenje petja - klasično/zabavno
vpis5.pngvpis4.png

KITARA (akusticna, elektricna)

Ta program priporočamo vsem, ki bi radi začeli ali že igrate instrument. Namenjena pa sta tudi tistim, ki že igrajo ali nameravajo postati clani ansambla, radi pa bi znanje igranja na inštrument izpopolnili.

Več na predstavitev programa Učenje igranja glasbenega inštrumenta

FLAVTA

Program priporočamo najmlajšim začetnikom, ki bi radi vstopili v glasbeni svet in ga spoznavali s tem inštrumentom. Program priporočamo učencem od 6 leta naprej

Več na predstavitev programa Učenje igranja glasbenega inštrumenta

PRIREDBA melodije-skladbe

Udeležence tečaja želimo aktivno vključiti in jim predstaviti, s področja glasbene produkcije, kako se ustvari preprosta priredba (aranžma) skladbe in pretvori v MP3/MIDI format, ki ga lahko uporabimo na različnih nosilcih zvoka (CD/MP3 predvajalnik, mobilni telefon, ipd).

Več na predstavitev programa Priredba melodije-skladbe

VLJUDNO VABLJENI VSI, KI ŽELITE VSTOPITI V ČAROBNI SVET GLASBE!


 Print   
Copyright (c) 2024 Instrumentalist   Terms Of Use  Privacy Statement